Veel gestelde vragen

Ik ben te vinden in Dordrecht in de FIP Boutique, dé Boutique gym van Dordrecht en omstreken, een prachtige sportschool waar u met uw trainer traint. Hier zijn wij niet gebonden aan openingstijden.

Ook op locatie geef ik Personal Training. Bij uw bedrijf of met een vriend/vriendin bij u in de buurt? Geen probleem!

Nee, in samenspraak plannen wij een afspraak. Dit kan per week verschillen. Wilt u liever meerdere trainingen vooruit plannen? Dat is ook dit mogelijk. Ik ben 7 dagen in de week beschikbaar op flexibele tijden.

Personal Training is alleen mogelijk op afspraak. Echter is het wel mogelijk om met een (op maat gemaakt) trainingsschema zelfstandig aan de slag te gaan. Zo werkt u ook gericht aan uw doelen als ik er niet bij ben.

Met Personal Training investeert u in uzelf. U bent gericht bezig om efficiënt aan uw doelen te werken en kunt het traject beschouwen als een leerproces. Steeds meer mensen ervaren het voordeel van het trainen onder begeleiding. U traint effectief, 1 op 1 begeleiding, sneller resultaat en een stok achter de deur.

Helemaal niet. Fitness is toegankelijk voor iedereen op elk niveau. De intensiteit en belastbaarheid zal worden aangepast op de persoon.

Dat ligt volledig aan uw doel en uw huidige levensstijl. Tijdens een intakegesprek kunnen we een realistisch doel stellen over een bepaalde periode.

De vraag die mij vaak gesteld wordt is wat kost personal training? In een gratis en vrijblijvend intakegesprek kan ik u hier alles over vertellen. Wilt u liever ervaren wat ik voor u kan betekenen? Dan kunt u natuurlijk ook gelijk een proefles boeken.

Nee, zodra een fysiotherapeut heeft aangegeven dat u met uw blessure of beperking mag bewegen kunnen we starten. Deze beweeg vrijwaring is wel van belang voor ons. Ook hier gaan we bekijken wat kan uw lichaam aan? Gaan we starten met bewegen, belasten of beproeven? Alles in het tempo en op het niveau dat voor u mogelijk is.
Dubbeldam Personal Training Logo

Personal Training & Coaching Dordrecht, Zwijndrecht en op locatie