Dubbeldam Personal Training Logo

Ervaringen

Ervaringen

 • Tom

  doorCreated Tom (2020-03-18, 15:57)

  Leeftijd klant:

  29

  Sinds een aantal jaar train ik wekelijks met Tim. Sporten is niet mijn grootste hobby maar door de persoonlijke aanpak van Tim ga ik altijd met veel plezier naar de trainingen. Deze zijn altijd weer uitdagend door de frequente afwisseling in oefeningen. Hoewel ik al snel tevreden ben, weet Tim mij altijd te motiveren om net even dat extra te geven. Als trainer is Tim zeer bekwaam en als persoon is hij zeer betrokken en weet altijd de juiste dosis humor toe te passen. Al met al ben ik zeer tevreden met Tim als trainer en hoop nog jaren zo door te kunnen gaan.

 • Anette

  doorCreated Anette (2020-03-18, 07:47)

  Leeftijd klant:

  52

  Wat ik fijn vind aan het trainen onder begeleiding van Tim is dat het altijd super gezellig is, maar ook erg motiverend. Tim is heel enthousiast en altijd positief. Voorheen was ik heel onzeker als ik de sportschool binnenstapte. Door de trainingen samen met Tim weet ik nu welke oefeningen goed voor mij zijn en of ik ze op de juiste manier uitvoer. De trainingen hebben mij fitter gemaakt, zowel fysiek als mentaal. Wat ik erg fijn vind zijn de afwisselende oefeningen. Het is nooit hetzelfde en daar houd ik van. Tim helpt me mijn grenzen op te zoeken, waardoor ik ook een niveau verder kan komen. De trainingen zijn afwisselend en intensief, maar op mijn eigen niveau en dat maakt dat het goed vol te houden is. Door zijn trainingen en motivaties voel ik me fitter en energieker, maar ook zelfverzekerder tijdens het sporten zonder de professionele begeleiding van Tim.

 • Melissa

  doorCreated Melissa (2020-03-13, 14:36)

  Leeftijd klant:

  28

  Na meerdere pogingen tot het verliezen van gewicht, wat keer op keer mislukte, heb ik via mijn werk bij Dari het coaching programma van Tim mogen volgen. Met om de week een gesprekje van 30 min waarin het ging over wilskracht, macro’s etc. Tim was de stok achter de deur, met tips hoe je om moet gaan in bepaalde situaties, maar ook advies bij valkuilen. Wanneer je je ergens niet prettig bij voelt kan je dit ook altijd tegen hem zeggen, hij luistert naar je en past het programma aan waar nodig is. De trainingen van Tim zijn altijd erg afwisselend, de oefeningen worden goed uitgelegd en hij motiveert je altijd om net dat stapje extra te zetten. Dankzij Tim heb ik mijn leefstijl veranderd, zit ik op mijn streefgewicht en zit ik weer lekker in mijn vel en daar ben ik hem ontzettend dankbaar voor!!!!

 • Alex

  doorCreated Alex (2020-03-08, 12:56)

  Leeftijd klant:

  40

  Sinds enkele maanden ben ik fanatiek aan het sporten bij Basic Fit. Omdat ik een poos niets heb gedaan, heb ik een personal trainer in de arm genomen, Tim. Ik ben blij dat ik bij hem terecht gekomen ben. Hij is duidelijk, enthousiast, inspireert en bovendien altijd bereikbaar! Uiteraard in de sportschool maar ook via mobiel, whatsapp, etc. Binnenkort weer een afspraak om te kijken of alles goed gaat. Ben zeer blij dat ik bij hem terecht ben gekomen!

 • Tim

  doorCreated Tim (2020-02-19, 20:01)

  Leeftijd klant:

  23

  Vorig jaar januari voor het eerst een afspraak gemaakt met Tim. Nu zijn we dik een jaar verder en echt het is ongelofelijk fijn om met Tim mijn avontuur aan te zijn gegaan. Ik ben niet altijd de makkelijkste maar elke keer weer sleep je me er wel doorheen en constant weer weet je me te motiveren. Streng als het moet maar ook zeker in voor een dolletje op zijn tijd en juist die combinatie is wat de trainingen en het dagelijks contact zo fijn maakt. Goede begeleiding tijdens de sessies die we hebben en het bijhouden en screenen van de voeding wekelijks! Dat ik nu sinds een maand voor de tweede keer voor jou heb gekozen zegt natuurlijk alles. Voor mensen die twijfelen, twijfel niet langer. Tim is echt de trainer die je gaat brengen waar je wil komen.

Personal Training & Coaching Dordrecht, Zwijndrecht en op locatie